Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 9 mars 2011

Skötbord

Idag bor vi i en 3:a på 63 kvadrat och har inte direkt världens största badrum. Ett av våra stora problem har varit skötbordet. Var ska man göra av det? Jag känner ändå att jag vill ha en plats där allt finns samlat. Blöjor, rena bodies, tvättlappar och annat som behövs. Vi försökte hitta olika lösningar men inget kändes riktigt bra. Vi får inte borra i kaklet för hyresvärden och ett tag kändes det lite hopplöst. Men så hittade Robert lösningen tillslut! Vi gick till Ikea, köpte en enkel arbetsskiva och två par ben. Min handyman fixade ett perfekt skötbord på en halvtimme! Detta lilla hemsnickrade bord ställde vi över vår tvättmaskin och helt plötsligt hade vi plats för ett skötbord och en hel yta till att utnyttja på bästa sätt!Har även köpt några korgar på Ikea där vi kan förvara det som behövs finnas där. Det saknas dock fortfarande en skötbädd och de flesta atiraljer som ska vara i korgarna. Har liksom inte inhandlat blöjor, babyolja, krämer, nagelsaxar och allt vad det nu är man måste ha. Har lite panik över det men försöker att inte tänka på det, vi tar det till helgen :)


1 kommentar:

  1. Ha inte panik över det! Ni får ganska mycket i de två påsarna som ligger i bebisens balja på BB. I alla fall så man klarar sig de första dagarna efter hemkomst. (Ett paket libero med ettor och tvåor blandat och vanligt paket pampers, lite oljor från olika märken, idomin, bepanthen och lite annat smått och gott)

    Blir det några blöjor över av de som ni får på BB så ta med dom för de slängs bara för att de varit i kontakt med patienter.

    SvaraRadera