Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 12 mars 2011

Lördag

Då var det lördag... Funderar över vad som behövs göras idag. Tror det får blir en sväng till Apoteket för att ladda inför bebis. Babyolja, krämer, nagelsax m.m. Efter det blir det fika hos Roberts mamma och pappa. Sitter även och klurar på vad vi ska äta i veckan. Är det något vi är bra på så är det att skriva matlista för veckan och så storhandla på lördag eller söndag. Så himla skönt att ha allt sånt klart så man slipper stå och våndas i affären varje dag efter jobbet och fundera på vad man ska äta. Spara pengar gör man också. Oftast klarar vi oss på det vi handlar under helgen fram tills nästa helg, ibland får man sticka in och komplettera med t.ex. mjölk som brukar vara det som kan ta slut framåt onsdag-torsdag. På tal om man så kommer här ett av mina favoritrecept. Superenkelt och jättegott!

 Roberts strimlade ryggbiff med färskpasta

Ca 400 gr ryggbiff (lövbiff går också bra) 
1 burk med smaksatt creme fraiche - Karljohan, timjan & citron (Årets kock för några år sen)
2 dl matgrädde
Färskpasta

Strimla biffen och bryn i pannan. Blanda i creme fraichen och späd med matgrädde tills den får den konsistens du själv gillar. Koka färskpastan. Så var det klart! Går på typ 5 minuter och blir jättegott! Det var dagens tips! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar