Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 27 mars 2011

BF

Ja, idag ska det då vara dags. The big day. Men som jag skrev i förra inlägget så verkar det inte som att Hebbis är så sugen på att komma ut än. Det här är ju dagen man satsat på, 27:e mars - det heliga datumet! Det börjar komma små kommentarer på Facebook och SMS, började redan tidigare i veckan. Min bror har smsat två gånger denna veckan och frågat om detta är dagen han ska bli morbror. Ja, om ni är sugna på detta, mina vänner, vad tror ni jag och Robert är då? :-) Jag har länge sagt att det blir den 1:e april, så att Tess får någon att dela dag med! Fast nu börjar jag tvivla eftersom "allting var stängt", då kanske det dröjer 3 veckor till... Hjälp!!

5 kommentarer:

  1. Ja, nu får bebisen komma ut! Längtar så! Försök att inte oroa dig för att gå över så länge :).
    De sa ju att det kunde köra gång pang bom också ju :). Vi på 39 håller alla tummarna och tårna för er!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det där med att det är stängt eller öppet verkar vara helt obetydligt. Jag gick någon cm öppen från v 25 ungefär medan tjejen som låg på samma rum inte var öppen eller mogen alls samma morgon som hennes barn föddes.

    SvaraRadera
  3. Jooo förresten, OM du går mer än två veckor över tiden så är du inte längre din barnmorskas ansvar utan hör till förlossningen/antenatal och får kontroller mer eller mindre dagligen om jag fattat rätt. Det var precis samma när jag hade havandeskapsförgiftning, då tog specialisterna över ansvaret.

    SvaraRadera
  4. Värmen kommer om några dagar. Hebbis väntar till det blir riktigt OK!Jag skulle tippa att det blir 30 mars, dvs onsdag, då ser det ut att bli varmt!
    Sedan vet man ju inte, blåsten kan ju påverka. Då ser det bättre ut på torsdag! hur som helst, puss!

    SvaraRadera
  5. Johanna: Jo, jag vet precis hur länge jag tillhör min barnmorska. Vi har pratat om det flera gånger.
    Mamma: Haha, tror du det hänger på vädret? Idag är det jättesoligt och fint här i Gbg. Perfekt dag tycker jag :-)

    SvaraRadera