Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 20 september 2011

Skrikpanik enbart tillåtet tisdagar & torsdagar

Min gubbe tränar ju innebandy tisdagar och torsdagar. En tisdagkväll i augusti inträffade ju detta. Bland det jobbigaste jag varit med om då T skrek tills hon spydde och jag grät ikapp med henne av och till. I torsdags när han tränade var det på väg att barka åt samma håll. När hon vaknade första gången började hon bli hysterisk. Robert hade kommit på ett litet trick kvällen innan, då hon blivit ledsen när hans föräldrar passade henne, att leka med henne. Hissa henne i luften som hon älskar, svänga henne fram och tillbaka och sjunga och leka. Jag testade direkt det knepet och det funkade. Hon lugnade sig på några minuter och så somnade hon om. Idag tränar han igen, och vad händer? Jo, skrikpanik. Denna gången funkade leka och sjunga-knepet inte alls. Hon var lika ledsen för det. I 40 minuter skrek hon av och till. Jag sjöng hennes favvosång sjuhundrafemtielva gånger. Hon lugnade sig i min famn och skrek så fort jag la ner henne. Tillslut somnade hon i min famn när jag vankade fram och tillbaka i lägenheten och sjöng. Nu har jag lagt henne ifrån mig och hon har sovit i snart 40 minuter. Får hoppas hon inte blir hysterisk nästa gång hon vaknar. Men förklara för mig varför detta händer varje gång jag är själv? Förstår inte... 

2 kommentarer:

  1. Kanske för att hon känner din oro? Ungar känner mer än man tror. På torsdag ska du bara VETA att det går bra! Och då gör det det! Tror jag..
    Jag är ju också bara en mor!

    SvaraRadera
  2. Funderade faktiskt på det nu, om hon känner att jag är lite "nervös"? Har också hittat gemensam nämnare för de dagar hon fått sin bryt, och det är för lite sömn på dagen. Vet inte om det har med det att göra, men kanske...?

    SvaraRadera