Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 5 september 2011

5 månader

Idag blir vår lilla fiskorv 5 månader. Tiden susar förbi, jag har snart varit hemma från jobbet i ett halvår - ett halvår!! Tur att jag har många goa månader kvar att njuta av. 

Thea, 5 månader
- 68 cm
- 7280 gram
- har två risgryn i underkäken, och nu förstår jag varför hon krånglat lite med maten.
- skrattar fortfarande högt om man sjunger chickendance och dansar lite till det. 
- gillar när farfar snackar kinesiska med henne. 
- har under månaden sovit oroligt många nätter för att nu komma in i ett bra stim igen och sover sig igenom nätterna mycket exemplariskt. 
- gillar inte så mycket i puréväg. Päron är okej. Potatis & palsternacka är vidrigt. Gröt inte jättegott. Nä, än så länge är det inte mycket som är gott men vi jobbar på det och idag gick det riktigt bra. 
- har återfunnit sin babysitter som hon älskade vid ca 2 månaders ålder, sedan har hon haft en lång period där hon inte varit förtjust i den men nu är den rolig igen. 
- sitter väldigt bra i matstolen, t.ex. när vi äter. Får hon en leksak framför sig kan hon sitta där hela tiden när vi äter. 
- idag satt hon själv i någon sekund utan att vi höll henne. Hon faller gärna framåt, men vi övar lite då och då och det går bättre för varje gång. 
- att bada är riktigt kul, speciellt att plaska händerna på vattenytan så mamma och pappa får svabba hela badrummet efteråt. 
- har precis börjat med babysim som verkar falla i god ton hos henne. 

3 kommentarer:

  1. Fiskorv kan du vara själv, hahaa!

    SvaraRadera
  2. Grattis till stora tösen .
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hehe, men hon är ju en fiskorv. Hon bajsar ju inte så mycket men fiser lite mer :-)

    Tack, tiden går så fort! Kram

    SvaraRadera