Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 18 september 2011

Babyprodukter

Man har ju fått en hel del prover på olika krämer, oljor och andra babyprodukter i diverse gravid-paket. Skitbra att kunna prova sig fram för att se vad som är bäst. Innan T föddes köpte jag några produkter på Apoteket ur serien Seba Med. En rumpkräm och en foam wash. Krämen är suverän, är hon lite röd smörjer jag in och vid nästa blöjbyte är det borta. Badskummet är också så himla bra, gillar inte att bada henne i olja och detta skum är perfekt. Oparfymerat såklart, och lagom skummigt. Ren blir hon också av det :-)

Thea har väldigt fin hud, len och mjuk och knappt en röd prick någonstans. Har aldrig behövt smörja in henne med något förutom i rumpan ibland. Men inser ju att det kommer behövas till vintern, nån kräm att kleta in på kinderna. Har ni några bra tips?

5 kommentarer:

  1. Måste man smörja in kinderna när det är kallt?
    Ja, man lär sig något nytt varje dag?

    kram

    SvaraRadera
  2. Tack för tipsen! Inga tips däremot. Ännu...;)

    SvaraRadera
  3. Vi kör med Miniderm till huden

    Vi har ju lite specialsalva till rumpan (stomisalva - orabase) som är helt suverän om det är så illa att barnen får sår eller blåsor, nu använder vi förebyggande så fort han blir lite lätt röd bara.

    Annars är det Bephanten som funkat bäst på hans rumpa.

    SvaraRadera
  4. Carro: Om de blir nariga och så kan det ju vara bra, så tänkte ha nån kräm i skötväskan i fall att.

    Sofie: Det är bara att återkommer när du har några :-)

    Johanna: Miniderm till ansiktet eller?

    SvaraRadera
  5. Vi använder miniderm till hela ungen :-) Han får torra fläckar lite varstans om vi inte smörjer efter badet (precis som jag får)

    SvaraRadera