Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 7 september 2011

Regnig onsdag

Vilken j'vla väder, storm ute ju! Ändå kom jag och C ut på promenad med barnen på förmiddagen, mycket duktigt av oss tycker jag! Sen åkte jag till Roberts föräldrar, vi åt god och lunch och sedan var det dags för BVC. Allt gick bra, Snäckan blev ju ledsen av sprutorna såklart men hämtade sig snabbt och har varit idel solsken hela kvällen. Ingen feber än så länge, men jag tror det är lite tidigt för den att visa sig ännu. BVC-sköterskan kände på hennes mage, men den kändes inte alls hård och hon verkar ju inte irriterad över förstoppningen så vi kör på med den specialersättningen hon får nu och om det fortfarande går många dagar mellan bajsarna så är det läkarbesök nästa gång på BVC och då får vi prata med läkaren, ifall vi ska börja med några droppar eller så. Hade gått upp ungefär lika mycket som förra månaden men inte vuxit något på längden (0,5cm). Antingen blev det fel förra gången när hon mätte eller så börjar längden plana ut nu. Låter ju rimligt, för hon kan ju inte fortsätta växa på längden i den takt hon gjort hittills. Då kommer hon bli en ny Yao Ming (halva namnet är ju redan rätt iofs).

3 kommentarer:

  1. Alma gick från att bajsa typ 3ggr per dag till att bara bajsa var 10-12 dag när hon var typ 5 månader. Klart man blir lite orolig. Min bvcsköterska sa att de kan bli så när de börjar röra sig mer. De behåller väl mer av näringen i maten eller nått. Nu bajsar hon några ggr i vecka. Hemskt vad man snackar bajs när man har barn...

    SvaraRadera
  2. Haha, ja det blir mycket bajssnack... Idag kom det äntligen efter 5 dagar, och hon verkar nöjd över det :-) Hon brukar bajsa varannan dag så det var ju inte exemplariskt från början kanske, men ändå bättre än nu. Ja, vi får väl se vart det leder.

    SvaraRadera
  3. Det är ju lite skillnad på en ammad bebis och en som går på ersättning när det gäller att bajsa, en på ersättning ska ju helst bajsa varje dag.

    Tycker ni gör rätt som oroar er Nina, eftersom hon verkar irriterad av magen så är det inte helt OK. Hade hon inte fått sina skrikattacker mm så hade det varit en annan sak.

    kram!

    SvaraRadera