Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 1 september 2011

Det gick ju fint

Ja, igår var jag lite nervig men allt gick bra! Vi kom iväg i tid, i lite för god tid. Vet jag det till nästa gång :-) Thea var lite trött redan när vi kom, som jag anade var detta lite för tidigt för henne trots att vi försöker lägga henne tidigt på kvällen och att hon sov bra inatt. Hur som helst gick allt bra, vi bytte om båda två och klev ner i bassängen. Jag doppade henne försiktigt och lät henne flyta och känna vattnet. Såg på henne att hon hade sitt "vad är detta för ny miljö"-uttryck i ansiktet och jag förstod att gråten var nära. Och mycket riktigt. När vi skulle samlas i en ring och sjunga började hon gråta. Jag höll henne mot mig, log, pratade och tröstade henne. Efter bara någon minut började hon se sig omkring och lyssna på sången vi sjöng. Då blev det helt plötsligt roligt, speciellt när man doppade henne upp och ner i vattnet och "svingade" henne åt sidorna. Mot slutet tjöt hon av lycka och skrattade stort nästan hela tiden. Så allt gick ju bra tillslut, man måste bara vänja sig vid var man är en stund innan det kan bli riktigt kul. Att byta om efteråt var mer stressande. Hon låg snällt på sin handduk länge, men tillslut var hon så trött så hon blev tokledsen. Jag skyndade mig så gott jag kunde och hon däckade nästan direkt efteråt i vagnen. Sover fortfarande gott i sin säng och gör nog det en stund till. Det tar på krafterna att bada, känner själv att jag skulle behöva en tupplur :-)

2 kommentarer:

  1. Visste väl att det skulle bli bra! Du är ju så välplanerad och beredd på det mesta, vilken mamma! Och Thea är så anpassningsbar! Underbart!Grattis!

    SvaraRadera
  2. Haha, ja jag kom ju tom för tidigt och sätta mig ner och vänta innan jag gick in i omklädningsrummet. Ja, så härligt att hon gillade det. Blev lite orolig när hon började gråta där i början :-)

    SvaraRadera