Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 15 september 2011

Mycket sen sist

Bara två dagar har gått sen sist men mycket har hänt. Igår var det föräldragruppsträff på BVC, som jag höll på att missa. R hade slängt brevet med vilka tider träffarna var, men jag var så säker på att det var kl 17. Skickade för säkerhetsskull ett sms till en av mammorna för att dubbelkolla. 15.30 svarade hon att det minsann var kl 16. Panik, slet upp stackars T som precis somnat i sin säng, i med henne i vagnen och sprang iväg. Blev bara 5 min sen så det gick ju bra. 

Efter träffen bar det av för att göra något jag aldrig gjort förut. Skriva kontrakt, köpekontrakt för en bostadsrätt. Helt sjukt fort gick det men nu är det påskrivet. 1:e december får vi tillträde. Ett fint blått hus i två våningar, 96 kvadrat, fyra r o k, mysig altan med lite gräsmatta runt, balkong, byggt 2005. Och det bästa. Det ligger typ 100 meter från där vi bor nu. Så vi bli kvar på vår älskade gata, grannarna på 39:an finns lika nära och det känns jävligt perfekt! Mycket, mycket glad över detta.

Nästsista huset på gatan är det (alltså det som är mest i fokus i denna bild)

2 kommentarer:

  1. Ta ett kort på baksidan,med eken, klipporna och tallarna,de knotiga...
    Så underbart! Grattis! Det kommer att bli Jättebra!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hip hurra! Grattis världens bästa vänner! Vi på 39:an tycker nog att det är lika kul som ni. Längtar tills nästa sommar när vi kan sitta och njuta på er alltan!
    Kram

    SvaraRadera