Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 12 september 2011

Babysim

I fredags var vi ju på babysim eftersom vi missade torsdagen. Själva simmet gick bra men att byta om före och efter var jobbigt. Hon blir ledsen så fort vi kommer in i omklädningsrummet och även om jag skyndar så gott jag kan blir det tufft ändå. Robert kunde vara med och tog kort, jättekul! Och skönt med lite stöd när hon var så ledsen. När vi väl kommer in till bassängen blir hon jätteglad och i vattnet är det skojigt. Hade hon inte tyckt det hade jag nog gett upp simmet, men eftersom hon uppskattar tiden i vattnet ska jag försöka hitta en bra lösning i omklädningsrummet. Ska försöka ha bilen de dagar vi ska dit och ska testa med att ta med babyskyddet och låta henne sitta i den när vi byter om. Man får testa sig fram helt enkelt. 

 

2 kommentarer:

  1. Den av oss som inte badar bär Juni genom omklädningsrummet så den andra kan duscha i lugn och ro. Väldigt bra lösning.

    SvaraRadera
  2. Jag fattar inte varför vi inte gjorde så, måste fått nåt slags hjärnsläpp. I vanliga fall jobbar han när vi simmar så detta var ett undantag. Funderar dock på att fråga om hans mamma har lust att följa med och hjälpa i omklädningsrummet om det inte funkar med babyskyddet.

    SvaraRadera