Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 29 september 2011

Falukorv å ägg

Yum, fick godaste lunchen hos svärföräldrarna idag. Grov macka med falukorv och ägg! Riktigt smarrigt. Dagen hittills har varit blandad. Simmis, roligt! Omklädningsrummet gick bra, inget gråt alls. Lite labil i badet dock, men mest glad som vanligt. Sen åkte vi hem, tänkte först gå till Öppna Förskolan med de andra mammorna plus att Carro skulle dit också, men T verkade trött så vi åkte hem. Tror ni hon sovit något ännu? Inte en blund. Nu försöker farmor efter att jag bröt ihop och inte orkade mer. Vet inte varför hon blir så arg å ledsen när man försöker söva henne på dagen. Ska be BVC om råd på måndag, för detta är ett stort problem.

4 kommentarer:

  1. Det där ser riktigt mumsigt ut, måste testas!

    SvaraRadera
  2. Hon är ett halvår nu va?
    Då började Oskar oxå krångla med att somna på dagen, tror att det helt enkelt är för att han inte ville sova och missa en massa saker.
    Han hade lixom upptäckt omgivningen och ville inget hellre än fortsätta upptäcka den. Sen var det bra ett tag, nu är det likadant igen, han har inte tid att sova.

    SvaraRadera
  3. Ritva: Jättegött!

    Johanna: Ja, hon är 6 månader nu. Känns verkligen så, att hon inte har tid att sova. Visst, jag accepterar att hon inte vill sova så mycket men det tar alla mina krafter när hon vaknar på kvällen och bara gallskriker för att hon är så himla trött... Blir ju helt utmattad av att vagga hysterisk bebis...

    SvaraRadera
  4. Mmm det tar verkligen på krafterna.
    Nu har ju jag världens flax och kan slänga fram bröstet när det är som värst (han tar inte napp) så snuttar han en stund och somnar oftast sen men innan dess springer han ofta omkring som en jordfräs (Rumpan i vädret, tutten i munnen och springer i en halvcirkel i den ställningen - ser väldigt roligt ut men är inte speciellt skönt...)

    SvaraRadera