Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 8 februari 2012

Rythm is a dancer

Idag kom vi äntligen iväg på babyrytmiken. Det var himla kul, både för mig och Thea. Speciellt en sång och dans vi gjorde uppskattades då hon tjöt av skratt! Lilla gumman! Hon hoppade runt där och verkade jätteglad över de andra bebisarna och speciellt en tjej (tror hon praktiserade hos kantorn) som hade blått nagellack. Thea tog sig till henne hela tiden för att jaga efter hennes fingrar :-) Mysig fika och pratstund efter. Tänk att sånt här finns för de små, helt gratis! Eller ja, det kostar en slant om man inte är medlem i Svenska Kyrkan. Det är jag ju icke, men däremot är Robert det och jag läste mig till på hemsidan om babyrytmiken att bara någon i familjen var medlem så räckte det. Dock ingen som frågade nåt idag men det kanske kommer.

Imorn ska jag till jobbet en sväng. Inget speciellt ärende mer än att tjinxa på jobbarkompisarna. Bara 3 ynka pynka månader kvar på min ledighet. De tre månaderna kommer försvinna snabbare än en helg känns det som. Stoppa tiden lite, jag hänger inte med!! Efter jobbet blir det hem till svärföräldrarna, sen hämta R på jobbet, testa bilbarnstolar (väljer mellan två modeller och nu ska vi se vilken av dem som passar bäst i vår bil. Den som sitter bäst får det bli) och sedan tillbaka till svärföräldrarna på middag.

5 kommentarer:

  1. Vi går också på babyrytmig nu. Tror att O tycker att det är roligt. Om några gånger känner han nog igen sångerna mer. Fikan är trevlig!!:)
    Ohh....börja inte tänka på att börja jobba ännu! Fleeera månader kvar!!

    SvaraRadera
  2. Ja, verkligen roligt! Verkade som de flesta i gruppen uppskattade det, stor som små :-) Alldeles lagom, höll inte på för länge heller! Nej, kopplar bort de tankarna några månader till :-) Men vaaaaarför skrev du om Marabou Saltlakrits i din blogg? Har inte kunnat tänka på annat sen dess :-) Måste ha!!!!

    SvaraRadera
  3. Men vart är detta? Jag vill oxå gå, de verkar ju super trevligt:)) kul med sång och dans och fika! Stor kram

    SvaraRadera
  4. Cornelia: Bäckebolkyrka vid Selma Lagerlöf. Tror gruppen är full nu, jag och T kom in på en plats för att nån inte längre ville gå. Då hade det redan varit två ggr. Men jag har kantorns nummer om du vill ringa och kolla om de finns nån ledig plats! Jättekul! Kram

    SvaraRadera
  5. Kul att se dig och din underbara lilla tjej :-)

    Dum fråga kanske men vi kanske skulle kunna träffas en tisdag eller onsdag framöver? Med barnen...

    SvaraRadera