Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 20 februari 2012

Ovan vardag

Va skumt det känns att vara kvar i Örebro idag. Vi åker ju alltid hem söndagar när vi hälsar på över helgen, denna gången blev det dock annorlunda. Företaget R jobbar på har sitt huvudkontor här så han jobbar härifrån idag och imorn. Alla är iväg och jobbar nu. Jag slappar i soffan, har läst en bok som jag hittade i mammas bokhylla, Thea sover sen en timme tillbaka. Är trött efter en natt som inte var så rolig. Jaja, blev några timmars sömn i alla fall.

I eftermiddag ska jag träffa Hannah & Sarah på stan för en fika. Det är ungefär samma tid som när T sover nästa lur så min snälla mamma ska möta upp oss och gå en sväng med T så kanske hon sover en stund i vagnen. Skönt att sitta en stund och prata med mina tjejer i lugn å ro. Imorn ska jag luncha med min bror, haha fullt upp! Imorgon åker R hem. Vet ännu inte om jag och T ska åka med honom eller stanna några dagar till. Mamma och pappa ska åka ner till oss på torsdag så eventuellt åker vi hem med dem i så fall. Vi får väl se...



2 kommentarer:

  1. Tack för tipset! =)
    /U know who..

    SvaraRadera
  2. Tack för din fina kommentar :) Det känns lite bättre att tänka att bebisen trivs så bra där inne att hon inte vill komma ut!

    SvaraRadera