Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 7 februari 2012

Pictures

Idag träffade vi Carro & Valter igen efter vad känns som en evighet. Valter fick 3 dagarsfebern förra måndagen så idag var första gången vi träffades med barnen sen förra lördagen. En evighet helt enkelt :-) Barnen blev helt överlyckliga när se såg varandra, så otroligt kul att de! Thea har börjat bli mer och mer intresserad av Valter ju äldre han blir och idag gick det inte att ta miste på att hon var glad att se honom! Vi promenerade, käkade lunch och skulle sedan fota de små. Gick la sådär :-) Några fina bilder blev det men som Carro konstaterade ska vi nog försöka koncentrera oss på ett barn nästa gång och sen vänta med att fota de andra till dagen efter. Både vi och barnen var trötta efteråt. Trots det fick jag krångla länge med T innan hon somnade men tillslut gav hon upp.

Häromdagen fick hon leka med mina gamla glasögon. Lyckades få till denna bilden, hon ser så go ut!

3 kommentarer:

  1. haha åååh vilken gooding!! :)

    Tack för att du delade med dig av din förlossningsberättelse! Det är så himla hjälpsamt att höra hur andra funderar kring ämnet eller hur dom tog sig igenom sin förlossning!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilken sötnos! För första gången lik sin mormor..mest för glasögon och förvirrad blick!Den vill jag ha som bakgrund på min mobil! Kram!

    SvaraRadera
  3. Jenny - Haha, ja hon e så söt! :-) Det var inget, bara roligt! Har ju följt hela din graviditet så är så spänd på när er nya familjemedlem ska anlända! Lycka till!!! Kram

    Hehe, ja på denna bild är ni lika :-) Lovar att skicka bilden till dig! Kram

    SvaraRadera