Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 15 februari 2012

Missade bussar

Efter en natt som var lite si så där vaknade vi åter tidigt (trodde hon skulle sova längre i och med att hon sov lite oroligt inatt och vaknade vid 05.30 och fick mat, men icke...). Vi skulle ju ändå upp tidigt så det var väl lika bra. Bussen skulle gå 09.11, men strax innan nio fick jag sms från Carro att Valter valt att bajsa med lite dålig tajming så vi fick vänta in nästa buss som skulle gå 09.31. Även då blev vi lite sena så det slutade med en rejäl språngmarsch på isgata med barnvagnarna skramlande framför oss. Chauffören var snäll och väntade in oss så det gick bra tillslut. Vi kom lite sent till babyrytmiken men ingen fara på taket. Hade kollat ut att jag skulle åka med en buss därifrån som gick 11.50. Meeen så satt vi för länge och fikade så den hann jag inte med. Jag skulle till Rs föräldrar och alltså inte ta samma buss som C hem, men de går samma väg en bit i alla fall och C bestämde sig för att åka med min buss för att sen byta till rätt. När bussen väl kommer är det en äldre modell som bara rymmer två vagnar och det stod redan en rullstol där så bara jag fick plats. C fick promenera till en annan hållplats och ta rätt buss hem... Ja, man kan inte säga att vi hade tur med bussarna idag direkt... 

Resten av dagen har varit lugn. God lunch, god middag och gott kaffe! Nu är vi hemma. R var iväg och köpte bilbarnstolen idag så den inspekteras nu. Ser lovande ut och imorgon ska den installeras. Liten sover, och jag är riktigt trött jag med. Ska alldeles strax krypa i säng. 


Vår är svart med grå "mittdel". Tror det är den man skymtar näst längst bak. Hoppas vår lilla fis kommer sitta bra i den!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar