Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 14 februari 2012

Ridtur

Skulle göra en redigering i förra inlägget och vips så försvann all text... Jaja, det får vara. Oj, vilken lång dag! Thea slog upp ögonen och började bubbla "redan" strax efter 07 (jag är bortskämd då hon oftast sover till 08). Vi hade mysig morgon med frukost och bus. Sedan packade vi ihop våra grejer och begav oss bort till 39:an. Eller ja, 39:ornas parkering. Vi lyckades stuva in två vuxna, två barn, två barnvagnar och diverse annan packning i deras bil. Bra gjort av oss! Vi åkte till stallet där Carro rider för att hälsa på hästarna. Vi skulle även se om det kanske var så att lilla T ville sitta på en häst, och kanske t.o.m. rida! Jag är ingen hästälskare men dessa två hästarna var helt underbara! Så fina, lugna och vackra! Thea var lite skeptisk först, men efter en kort stund lyste det i ögonen och hon skrattade flera gånger. Tillslut fick hon testa att sitta på en av hästarna, sedan hoppade även C upp och höll henne framför sig och red några varv i paddocken. Thea verkade tycka det var jätteroligt och blängde surt på C om hon stannade :-) Ja, det lär vi göra igen och snart får även Valter testa!! 

Efter besöket hos hästarna blev det lunch på Ikea och när jag kom hem kom Inge och hennes kille hit och köpte diskmaskinen som följde med huset (vi tog med vår från lägenheten då den är nyare och lite tystare). Skönt att bli av med den, och de verkade nöjda med affären de med! Det är ju alla hjärtans dag idag, och vi brukar väl inte direkt fira men köpa något i alla fall. R kom hem med blommor och gelehjärtan. Jag hade tidsbrist och köpte chips och en chokladkaka på Ikea... Hahaha, jaja. Han älskar chips så det är väl tanken som räknas? Har ni fått/gett något fint idag? 

 

4 kommentarer:

  1. Gudars va söt hon är er lilla tjej! Hon kommer att bli en riktig hästtjej så du får bli som Anna-Karin och bli "biten" du också..

    KRAM Tsi

    SvaraRadera
  2. Ja, hon e så fin!! Haha, jag kanske är så illa tvungen :-) tycker det är så coolt att Anna-Karin blev så fast efter att dottern började! Ja, kanske blir det så för mig med...!

    Kramar!!

    SvaraRadera
  3. Är hästarna Islänningar? (tycker det ser ut så)

    Visst är det häftigt att Anna-Karin blev så fast. Men fullt förståeligt, hästar är underbara djur

    SvaraRadera
  4. Ja, det är islandshästar. Väldigt vackra!

    SvaraRadera