Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 4 augusti 2011

Stora damen

Vår lilla tös är inte så liten längre, utan en ganska stor dam. Framförallt lång, vilket gör att hon nästan växt ur mjukliften vi har i vagnen. Vi har ju en Emmaljunga Nitro City (en helt vanlig sittvagn) som vi har en Quadrolift i eftersom vi inte kan ta upp vagnen i lägenheten. Den står i förrådet och så tar vi upp liften om hon somnat. Men den börjar som sagt bli för liten och då hittade vi en fin lösning på det. Liften kan man göra om till åkpåse bl.a. genom att ta bort sidorna. Vi tog bort sidorna längst upp på liften, vid hennes huvud, och hade kvar dem nere vid fötterna. Vid huvudet har vi lagt filtar och en kudde som stöd istället och det blev kanon. Dessutom försöker hon häva sig upp hela tiden så vi höjde ryggstödet lite så hon halvsitter när hon är vaken. Blev perfekt för henne. Hon ser mycket mer runt omkring sig och när hon är trött är det ju bara att fälla ner så sover hon gott. Fina lilla tjej!

 

4 kommentarer:

  1. Gud, vad hon växer!! Vi är inne i vagndjungeln just nu. Valde mellan nitro och city cross. Bestämt oss för den senare. Emmaljunga känns som ett klassiskt och bra märke!

    SvaraRadera
  2. Sofie: Ja, man ser skillnad från dag till dag känns det som just nu :-) Barnvagnsdjungeln är svår, men när man väl valt är det skönt att släppa allt som har med barnvagn att göra. Ja, Emmaljunga känns genuint och bra. Känner några som har City krossen som är jättenöjda så det tror jag ni kommer bli med! Vi är så nöjda med vår också. Nu är det inte så där jättelångt kvar för er va? Spännande att se vad det är för en liten som gömmer sig därinne!

    SvaraRadera
  3. Barnvagnar är verkligen en djungel :-) Är jättenöjd med vår billiga vagn.
    Tror vi bytte till sittdelen vid sådär 4½månad eller så...

    SvaraRadera
  4. Har kollat nu, vi varvade sitt och liggdel mellan 5 och 6½ månader efter det körde vi bara sittdel.

    Lite beroende på vad vi skulle göra och om vi ville att han skulle sova en längre stund.

    SvaraRadera