Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 1 augusti 2011

Open Art

Ja, den där konsten alltså. Visst är det väl meningen att man inte riktigt ska förstå den? Skumt är det i alla fall. På flera ställen i Örebro finns det vita gipsgubbar utställda. En står och rotar i en rabatt, en ligger under en parkbänk, en hänger i en lyktstolpe, en sitter utanför Nikolaikyrkan... Ja, det är helt enkelt lite överallt. Men den knäppaste av alla konstverken är nog kaninen på Stortorget. Den är jag vet inte hur hög och stor, ligger liksom med benen i vädret och öronen utsträckta över torget. Ja, knäppt kan man väl lugnt säga. 





 Utanför Slottet, i vallgraven, ligger en DC3:a och guppar. Måste säga att det ser faktiskt rätt fräckt ut där den ligger. På framsidan Slottet ligger den en massa fejksälar på en flotte, det var mindre kul och såg inte alls speciellt roligt ut så det fotade jag inte. 

 Jag höll mig till att bara fota vårt vackra Slott utan krusiduller framför. 

Andra konstverk runt om i staden är ett uppblåsbart rymdskepp som fastnat mellan två hus på Våghustorget och en hund som står och tittar ner på sin egen spegelbild från en brygga. Den med hunden var en av de finare jag sett, men även där missade jag att fota...

2 kommentarer:

  1. åååh reflektionen av slottet i vattnet är ju fantastisk!

    Ska bli kul att ses imorgon!

    SvaraRadera
  2. Lite impad själv, bilden är ändå tagen med en iPhone som har rätt kass kamera.

    SvaraRadera