Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 9 augusti 2011

Kalas

Idag har vi varit på 90-års kalas. Roberts mormor fyller hela 90 år idag och det måste ju såklart firas. Hon är ganska förvirrad och dement så ett tag tyckte jag nästan lite synd om henne. Många kom samtidigt och hälsade på henne och man såg att hon inte kände igen hälften av allt folk som var där. När alla hälsat och det lugnat sig lite grann blev det dock bättre. Vi åt smörgåstårta och senare även gulaschsoppa. Mycket gott! På sena eftermiddagen stack vi iväg till Östra för att hälsa på nyaste tillskottet i vårt gäng, Valter. Thea fick stanna med farmor och faster. De hade gått en lång promenad och lekt massor. Och lilla Valter var så pytteliten (man är ju van vid Thea nu) och så himla fin! Låg där som en liten fågelunge. Känns så skumt att vara tillbaka där på Östra, på ett sätt känns det som igår fast ändå så länge sen. Ja, dagen bestod verkligen av två ytterligheter, först kalas för en 90-åring sedan besök hos en liten pojk på två dygn. Längtar tills familjen kommer hem så man kan få hålla det lilla livet i sin famn och gosa lite :-) 

3 kommentarer:

  1. Härlig kombination, livets ytterligheter :-)

    Vi hade med Oskar till BB när tvillingarna föddes - skiljer fyra månader knappt på dom och jösses vilken skillnad i storlek det var :-) (och de vägde ändå lika mkt som Oskar när han föddes, förstår inte hur två fick plats)

    SvaraRadera
  2. Valter längtar efter att få gosa med sin moster med :).

    Kram från oss alla tre :)

    SvaraRadera
  3. Ja, när vi träffas här hemma sen så kommer man ju definitivt se den enorma skillnaden. Plus att Valter vägde nästan 1,5 kg mindre än Thea vid födseln.

    Carro: Ja, ni får säga till när ni landat hemma ordentligt och känner att ni orkar med besök. Då kommer vi så gärna så! Kramar

    SvaraRadera