Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 3 augusti 2011

Onsdag

Dagarna bara flyger förbi, redan 3:e augusti (och min pappas födelsedag, grattis igen!) och jag hann knappt uppfatta att det var juli. Dagarna sedan vi kom hem har fyllts med både det ena och det andra. Bl.a. håller vi på att måla om byrån som Thea ska ha i sitt rum. Robert har varit jätteduktig och målade andra lagret idag. Ser ut att bli jättefint. Valde en vit högblank färg som kommer bli kanonfin. 

På lunchen idag var vi på jobbet och hälsade på en snabbis. Kul att träffa några av kollegerna igen även om många var på semester. Tänkte kolla förbi igen snart när fler är på plats igen! Planerna för resten av veckan är få. Ikväll blir det att ansöka om lånelöfte från Nordea, se några avsnitt Supernatural och läsa några kapitel i min bok. Imorn kanske en tur till Slottsskogen eller Botaniska om vädret är fint och på fredag är det dags för BVC. Ska bli intressant att se vad fisen väger. Sist vägde hon 6030gr och det kommer vara på dagen en månad sen på fredag. Min gissning är att hon ligger på ca 6600 gr. 

Thea med morfar

3 kommentarer:

  1. Just den månaden gick Oskar upp nästan 1½kilo :-D Så det kan hända mycket

    Det är en underbar liten tjej ni har och det var jätteroligt att se er!

    SvaraRadera
  2. Hade rätt i min gissning, ca 700 gr hade hon gått upp och det är ju helt OK för att vara henne :-)

    SvaraRadera
  3. Det är väl jättebra!
    Oskar gick ju upp så mycket för att han hade en del att ta igen - han var inte så rund som han var avsedd att vara eller hur man ska uttrycka det. Han hade ju gått upp enligt kurvan men nu hoppade han ett par kurvor uppåt (till mitten)

    Före jul var han bara en full mage och vikten gick långsamt och revbenen syntes, sen när han fick hjälp med magen åt han jämt och vikten sköt iväg och revbenen var inte så lätträknade längre

    SvaraRadera