Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 21 augusti 2011

Let's hear it for New York

Läser Emma Brinks blogg och drömmer mig tillbaka till New York (hon har hyrt en lägenhet i 5 veckor och lever New York-liv). Har varit där två gånger och det har varit fantastiskt båda gångerna. Första gången var med grannarna på 39:an (och Robert såklart). Det var första stoppet på vår 3-veckor långa USA-resa. Kommer så väl ihåg när vi satt i taxin, det var kväll och man kände inte av ett uns av trötthet efter resan. Vi bara stirrade ut genom taxifönstren på det magiska som sakta tornade upp sig framför oss. Manhattan. Så spända inför det stora äventyret som väntade oss. Sjuk känsla, och jag hoppas jag får uppleva den igen nångång. Efter 5 dagar i NY åkte vi vidare till LA och stannade där en vecka. Sedan avslutades resan med en vecka på Hawaii. Den resan var den bästa jag gjort, och kommer nog alltid vara det också. Möjligtvis att den kan bräckas om vi nångång kan åka tillbaka och hyra en winnebago och köra Route 66. Den resan kanske kan bli bättre. Men bara kanske.

Ben & Jerry's milkshake. Yum!
 Santa Monica Beach, Los Angeles, California
Vulkanen Kilauea, Big Island, Hawaii

3 kommentarer:

  1. Håller helt med dig Nina! Bästa resan ever! Blir svårt att klå den :).

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Den andra gången då!? Det var väl också kul, trots att ni reste med oss gamlingar för drygt ett år sedan!Alla goda frukostar, alla skratt, alla missöden! Och att ni kunde guida oss! Härligt!

    SvaraRadera
  3. Haha, ja meningen var att jag skulle skriva om det med men inlägget blev så långt... Ska göra ett helt eget inlägg tillägnat vår resa till NY. Den gick inte av för hackor den heller! Lika underbart som första gången!

    SvaraRadera