Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 24 augusti 2011

Positivt besked

Idag har vi varit hos banken igen, en ny såklart. Riktigt bra möte, jättebra bankkvinna som förstod vad vi var ute efter med vårt möte. Kändes seriöst, hon förklarade superbra om saker som hör till, som man ännu inte har stenkoll på. Och beskedet lät positivt, hon skulle skicka hem alla papper till oss. Hon ska även hjälpa oss att fixa i ordning sparande för Thea, kanske både i fonder och vanligt sparkonto. Om vi tar lånen hos dem vill säga. Vi har några bostäder under luppen som vi gillar och är intresserad vad de går för. Några har budgivningen satt igång på, och tyvärr har de stigit lite väl mycket. Mer än vad vi kanske hade trott att de skulle stiga... Jaja, vi får väl se vad som händer med detta. Vi tar en dag i taget och det som blir, det blir.

2 kommentarer:

  1. Hej Nina
    Läste din kommentar nu =) Va skoj att du läser min blogg jag följer ju din med som du vet =) Precis som du säger blir de nog xtra skoj om några år... Som en dagbok fast inte lika privat som när man var liten ;)
    Ja träffarna vi har är så roliga... så skoj att se hur alla utvecklas och blir sötare och sötare för varje gång.. Å din lilla Thea är som en liten pralin =) Sockersöt!
    Kram
    Ps.. Köpote ni 1:an Nan igen? Om funkar de bättre??

    SvaraRadera
  2. Klart jag läser, så spännande! :-) Mysigt att följa dig och fina lilla Wilma, och Daniel också såklart! Ja, vi köpte NAN 1 igen igår. Det gick bättre, men hon åt inte riktigt som hon brukar ändå. Idag har hon bara fått Baby Semp Bifidus eftersom hon inte bajsat. Eftersom det kom bajs nu på kvällen ska vi köras två mål bifidus och resten NAN 1 imorn så vi får se vad hon säger då. Lilla skruttan som ska krångla med maten hela tiden... :-9
    Kramar!

    SvaraRadera