Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 6 augusti 2011

Ramen sprack från kant till kant

På jobbet har vi ett konstlotteri. Varje år skickas det ut bilder på vilka tavlor som finns att vinna och så får man fylla i en lista med vilken tavla man helst vill ha. Jag har fyllt i listan varje år, men aldrig vunnit. I år var jag preggo-trött och stressad och orkade inte fylla i nån lista. Vad händer då? Jo, jag vinner. Mitt namn dras dessutom först av alla så hade jag bara fyllt i en lista hade jag fått den tavlan jag helst ville ha. Istället blev jag tilldelad en tavla, som var bland de mest värda eftersom jag drogs först. Tyvärr hatade jag tavlan så fort jag såg den. En Peter Wahlbeck som heter 'Mickel Räv'. Skall vara värd 4000:- Alla som såg den tyckte den skulle passa fint i barnrummet. För läskig tyckte jag. Men efter några månader har jag ändrat mig, och vi kom fram till att vi ska sätta upp den i Theas rum. När R tar bort pappret som satt runt tavlan upptäcker vi att glaset i ramen spruckit från kant till kant. Kom på när det hände också. När jag grejade i klädkammaren för några veckor sen ramlade den i golvet, jag tänkte inte på att den kunde gått sönder så jag kollade aldrig. Det gjorde den alltså, så nu får vi fixa ny ram. Vad tycker ni? Ful eller fräck? 

6 kommentarer:

  1. Den är ju tokbra! Och så rätt till ett barnrum!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar den!

    Nästan samma sak hände ju mig, jag hade missat att välja och drogs först för ett par år sen. Fick en riktigt trevlig tavla :-)

    SvaraRadera
  3. Nu är jag lite partisk eftersom jag var med och valde ut tavlan, men jag tycker den är jättefin! Men gillar du inte den så kan du alltid sälja den och köpa något du gillar bättre. Är värt att sätta nytt glas!

    SvaraRadera
  4. Ja, det verkar ju som att de flesta gillar den :-)

    Linda: Nu har jag som sagt vant mig vid den, och tycker om den. Passar mycket bra i ett barnrum så vi ska absolut byta glaset på den! Den är en tavla man måste fundera lite över och vänja sig vid (i alla fall jag) men den växer för varje gång jag ser den!

    SvaraRadera
  5. Du har möjligtvis inte tavlan kvar och vill sälja den? :9

    Långsökt, men jag hittade din blogg när jag googlade Mickel Räv Peter Wahlbeck.

    MVH Kajsa

    SvaraRadera