Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 24 mars 2012

We get by with a little help from our friends

Tåget kom in kl 21 igår. Men det löste sig fint tack vare våra underbara vänner på 39:an. Carro kom hit och satt här ifall Thea skulle vakna så jag kunde åka och hämta R. Hon vaknade inte och vi käkade tacos strax innan 22 :-) Tusen tack, fina vänner som ställer upp i vått å torrt <3

Igår var verkligen en försmak av vår och sommar. Så varmt att jeans kändes för mycket. Jag och T tog en promenad efter lunch. Stannade vid lekplatsen och gungade, satte oss på en bänk en stund. Thea var mest fascinerad av en buske och även de större barnen som lekte.

Det blev även en kvällspromenad då solen sken och jag ville ta vara på den fina kvällen. Vi gick förbi hästarna och T blev som tokig :-) Hon är väldigt duktig på att härma djur och just hästar är favoriten just nu. Fick stanna till flera gånger så hon fick titta på dem ordentligt.

Idag spelar killarna match vid lunch vilket gör att man i princip inte kommer hinna göra nånting. Men om vädret blir bättre (molnigt just nu) ska jag och Carro ta med barnen till Tuves 4h-gård eller en sväng till Kungälv och promenera där efter tips om att det ska vara trevligt. Vi får se vad det blir. Eftersom vi båda bytt till större bilbarnstolar kan vi ju inte samåka som vi kunde förut men killarna hade skjuts så båda bilarna är hemma. Detta ska vara sista matchen för säsongen och jag jublar!!! Äntligen får vi helgerna tillbaka :-)

Igår när vi kollade på hästarna

3 kommentarer:

  1. Låter som en toppendag! Och vad härligt att få helgerna tillbaka. Dom är guld värda!

    SvaraRadera
  2. Tack själv käre vänner! :)

    Massor med kramar på er!

    SvaraRadera
  3. Jenny - Ja, dom är ju det! Man hämtar så mycket kraft under de två dagarna så det räcker nästan hela veckan :-)

    Carro: Kram på er! Hoppas våfflorna smakade!

    SvaraRadera