Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 28 mars 2012

Nej tack

Låter som min man tänker köra en repris av natten som var. Fruktansvärt högt snarkande. Alltså. Vi har varit ihop i 10 år, lika länge har han snarkat. Så nog är jag van, men när jag vaknar flera gånger i natt av honom, INTE Thea (som för övrigt inte vaknade en enda gång) så har det gått långt. Har begärt att han kollar upp detta omgående eller så blir det separata sovrum. Åh nej, nu la han sig på rygg också...

3 kommentarer:

  1. Vad är det med män och snarkande!? Min sambo snarkar också som en galning varje natt. Han sover nästan alltid på rygg och är så himla svår att väcka så ibland får jag ta till våld för att få honom på sidan! Vi har ett gästrum så ibland sover jag där. Hjälpte inte snarksprayen?

    SvaraRadera
  2. Känner mig förskonad som lever med en icke snarkande person. Men min pappa snarkade som en besatt.

    Det dröjde länge länge men till slut körde mina föräldrar med varsitt sovrum och båda två blev nöjdare och piggare.

    SvaraRadera
  3. Linda: Jag fattar inte heller, varför snarka så mycket, och så högt??! Ja, snart blir det gästrummet för mig med. Jo, den funkade jättebra i kanske två veckor. Sen märkte jag att effekten började avta lite. Sen blev han förkyld och slutade med den i kanske en vecka. När han började igen funkade den inte alls längre.


    Johanna: Jo, jag börjar fundera på det. Men nu ska han i alla fall kolla upp det. Han har haft polyper som barn så det är ju inte omöjligt att de kommit tillbaka.

    SvaraRadera