Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 30 mars 2012

Fredag

Äntligen är helgen i antågande. Ingen innebandymatch utan en helg att göra precis vad vi vill med. Gott! Storhandla gjorde vi igår och jag älskar när kyl och frys är påfyllt. Maträtter är trist att sitta och komma på, men när det väl är gjort och inhandlat finns det inget bättre. Att varje dag komma på vad man ska äta, och sedan handla det skulle inte passa mig alls. Så skönt när det finns hemma och det bara är att plocka fram nåt ur frysen. Denna vecka blir det tacogratäng, sambal oelek kotletter, potatis & purjolökssoppa med foccacia och pasta con carne (som chili con carne fast med pasta som man blandar i köttfärssås). Sen äter vi middag hos Rs föräldrar på söndag och på torsdag kommer mina föräldrar och så långt har vi inte planerat. Vad har ni för vardagsfavoriter? Planerar ni veckan eller kör ni på från dag till dag? 

 

2 kommentarer:

  1. Tycker också det är svårt att komma på nya saker så här blir det ofta ett gäng rätter som är återkommande, typ spenatsoppa, tacos, köttfärssås, linssoppa, korvstroganoff osv. Tacogratäng och sambal oelek kotletter lät spännande. Hur gör du dom?

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det lätt att fastna i samma rätter om och om igen. Så trist! Här har du receptet på sambal kotlett http://ninaerica.blogspot.se/2012/01/sambal-kotlett.html

    Tacogratäng har vi ätit ikväll och jag ska precis lägga ut receptet här på bloggen!

    SvaraRadera