Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 25 mars 2012

Besök från Värmland och första promenaden

I helgen har Roberts syster Lotta, hennes man Patrik och deras hundar Blixten och Flinga varit på besök. De bor i Värmland och pga hundarna är det inte så ofta de kommer ner och hälsar på. De har bott hos Rs andra syster Myggan i Alingsås. Vi stuvade in barnet och barnets farmor i bilen och åkte dit på brunch idag. Stort bord uppdukat med gott bröd, köttbullar, skinkor och andra pålägg, ägg, rödbetssallad och massa annat göttis. Efter att först ha blivit väldigt ledsen när vi kom var Thea nu på strålande humör. Att nyvaken träffa två ivriga hundar plus annat folk man inte träffar så ofta blev lite för mycket men humöret vände snart och hundarna var så roliga. Fick några roliga filmsnuttar på när hon skulle gosa med Blixten (han är en alaska malamute, alltså ganska stor...). 

Efter brunchen gick vi ut på deras stora altan för att njuta av solen. Hundarna var såklart med och Thea hoppade efter dem så gott hon kunde därute. Jag var lite rädd att hon skulle få träflisor i rumpan, men hon verkar ha klarat sig. Mitt upp i all hundeufori bestämmer sig damen för att våga släppa taget och gå några steg själv. Innan har hon stapplat fram 3-4 steg för att sen slänga sig mot en men nu gick hon ganska stadigt och rätt många steg. Innan dagen var slut var hon nog uppe i 8-10 stabila steg! Så häftigt att vara med om denna otroliga utveckling ett barn gör sitt första levnadsår. Jag är stolt som en tupp och tittar på flera filmsnuttar från när hon går hela tiden. Hon är så duktig och nu måste vi få ändan ur vagnen och köpa skor. Då lär hon ju tappa gåförmågan helt antagligen men förhoppningsvis vänjer hon sig. Insåg att jag bara filmat idag, inte fotat nåt så ni får två gamla bilder på Blixten & Flinga (Flinga är inte gammal på dessa och lite större nuförtiden). 

Söta Flinga

Fina Blixten








1 kommentar:

  1. Skor behöver inte alls betyda att de tvärvägrar att gå. Oskar älskade att gå i skor men ville absolut inte gå utan och så höll han på mellan ca 12 månader och 16 månader.
    Han gick stadigt 7-10 steg redan vid 12 månader men han gick inte (dvs tog sig fritt över golvet) förrän vid 14 månader

    SvaraRadera