Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 11 mars 2012

Helgen

Som vanligt har helgen gått snabbt, trots att R var ledig på fredagen. Igår följde jag med Carro på ett Tupperware-event. Kul med info om nya produkter, och säljtips för de som är konsulenter. Annars har inte mycket hänt under helgen, för lite sömn har präglat de senaste nätterna och det tar ut sin rätt på dagarna. Tänkte sova middag jag med när hon sover sin lur här snart.

Igår läste jag på Hannas blogg att hon gjorde pannkakor och blev toksugen, så imorse blev det pannkaksfrukost. Älskar att käka pannkakor till brunch och ska nångång testa på att göra mammas amerikanska pannkakor, de är ljuvligt goda med sirap och färsk frukt. Hällde av lite smet innan jag saltade och stekte en pannkaka till lilla T också. Det gick hem. La små bitar i en skål som hon fick plocka ur. Det funkade en stund men tillslut fick vi ta bort skålen och lägga bitarna direkt på bordet (längtar efter tupperware-skålen jag beställt som jag kan trycka fast i bordet). Hon åt ungefär en halv och det tycker jag var ett riktigt bra resultat! Efter frukost och en väldigt kort förmiddagslur gick vi ut på en promenad med Jukkis & Valter. Thea fick gunga på vägen hem och det var som vanligt väldigt roligt. När vi kom hem testade vi att prata med mormor & morfar över Skype och det funkade väldigt bra. Thea såg dem och skrattade och log. Viktigt det där med ansikten, speciellt när vi nu inte träffas så ofta så vill jag ju att hon ska veta vilka de är tills nästa gång vi ses. Ska försöka göra detta en eller två ggr i veckan hädanefter. Behöver ju inte pratas så länge, men några minuter räcker för att hon ska hålla minnet uppe! 

 

2 kommentarer:

  1. Det var kul med Skype, men jag tyckte det var jobbigt när hon ville, tror jag, upp i mitt knä. Då höll jag på att bryta ihop, det var inte lätt för henne att förstå! Men vi gör om det! Absolut!

    SvaraRadera
  2. Ja, svårt att förstå att ni är där men ändå inte. Men som sagt, det får vi göra om, absolut! Kram kram

    SvaraRadera