Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 6 mars 2012

Sjätte mars

Idag har jag varit själv med Snäckan hela dagen. Va tufft det är. Trodde matlagningen skulle bli det svåra men det var snarare disken efteråt. Hon är ju överallt just nu och ääääälskar diskmaskinen. Så fort jag öppnat den är hon där och fingrar. Samma sak med sopskåpet. Suck! Men det gick och nu sover hon gott däruppe. En stor eloge till de ensamstående mammor och pappor som finns därute. Eller er som drar ett stort lass när det gäller marktjänsten överhuvudtaget.

Ikväll ska jag se Desperate Housewives och mumsa godis (tack vare grannarna på 39:an, tack så mycket kära vänner!). Har längtat så efter denna premiär!

Har ingen bra bild till inlägget så det får bli den här superfina äggkoppen som vi fått av mamma. Perfekt med det lilla saltkaret (jag äter inte salt på mitt ägg med tar bort den och har lite kaviar eller smör där istället). Äggen smakar mycket gott i denna :-)


3 kommentarer:

  1. Ja jag brukar tänka på det ibland när man känner att bägaren är nära att rinna över och man lämnar över till gubben istället. Tänk vad hade man gjort om man inte haft någon att lämna över till?

    Vilken snygg äggkopp! Vill oxå ha en sådan fin. Var har din mor köpt den?

    Kram

    SvaraRadera
  2. I en presentbod i Örebro. Köpte dom två sista till Nina och Robert, men jag kan gå in och kolla om de fått in nya...

    SvaraRadera
  3. Ja, det får du väldigt gärna göra Ritva! Jätte gulligt av dig!

    Kram

    SvaraRadera