Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 26 mars 2012

Dagar som denna

Det är dom jag ska minnas när jag börjat jobba igen och behöver energi att orka hela dagen. Först teater på bibblan. Eller mer rim och sångstund och Thea gillade det. Runt lunch sprack molnen upp och släppte fram solen. Så varmt och ljuvligt! Vi käkade lunch med Carro & Valter och gick sedan till lekparken. Vi blev inte kvar så länge då klockan närmade sig 14 och T inte hade sovit nåt under dagen. Sommartiden + lite strul med sömnen i natt gjorde att T vaknade först 08 imorse. Himla gott med sovmorgon men resten av dagens rutiner blev knas så nu är det en trött tjej som sitter i pappas knä.

När hon sov satt jag ute och läste Mama och njöt. När hon vaknade igen gick vi ut på altan och fick oss mer frisk luft. Gick upp och kollade på eken, gåtränade och hoppade runt på rumpan (inte jag om ni trodde det). Tröjan är från mormor och så söt! Gillar verkligen luvan :-)

1 kommentar:

  1. Härligt med vårsol, idag tisdag har vi haft 18 grader i skuggan här i Örebro!Passar på att göra mer PR för vår stad-koftan med den härliga luvan är köpt på Hindersmässan som går av stapeln här i slutet av januari varje år! Thea är så fin iden!!

    SvaraRadera