Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 5 mars 2012

Måndag

Idag skulle vi gått på teater på biblioteket egentligen men strax efter åtta ringde de och berättade att det var inställt. Himla tråkigt men det var teater igen den 19:e mars så vi får väl göra ett nytt försök då. Har ju varit på det en gång förut och då tyckte Thea att det var jättekul!

Det blev en lugn dag istället. Umgicks med Carro å Valter. Även Theas kusin Mindy var här en sväng på eftermiddagen. Alltid kul med sällskap.

Idag blir hon 11 månader. Lilla hjärtat! Just nu säger hon mest "pilla pilla pilla" (farmor säger så till henne ofta) och vickar med fingret samtidigt, även "mimimi" vilket jag inte vet vad det betyder. I badet idag sa hon hela tiden typ "balla" eller "balda". Vet inte om hon menar bada kanske. Sen lyfter hon armen mot örat och säger "Jaja" som att hon pratar i telefon. Så mycket som händer med henne just nu. Hon blir mer och mer stabil hela tiden. Vill gärna gå men vågar inte om man inte håller henne i ena handen. Ibland tar hon bara tag lite lätt i ens finger och promenerar iväg men så fort man släpper stannar hon och vågar inte gå mer. Fina unge! Nä, nu blir det ett avsnitt Supernatural!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar