Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 9 mars 2012

Fredag

Så, fredag! Gött är det. Idag är Robert ledig. Han ska på AfterWork på jobbet på eftermiddagen dock, så skönt att ha honom hemma på dagen i alla fall även om det faktiskt känns rätt astrist att sitta själv ikväll. Jaja, så är det. Nästa fredag ska jag ut och roa mig så då få han sitta själv istället. Ska nämligen på Tomas Ledins krogshow på Rondo med jobbet (de bjuder som tack för ett bra år). Sist jag var på jobbet fick jag höra att alla skulle med, va roligt!! Jag ska verkligen unna mig en utekväll och inte spara på krutet (lär nog inte behövas så mycket krut i och för sig men ändå...). Ser mycket fram emot detta i alla fall. 

Det bästa med denna dagen är dock att jag blivit moster för andra gången!!!! Mina älskade vänner Sarah & Sonny fick en liten tös kl 00.46 inatt. 3060 gr & 46 cm, en kopia av sin pappa och underbart söt. Det var egentligen snitt planerat till nästa vecka så detta var lite chockerande för alla inblandade och det värsta var att Sonny åkte till Göteborg igår morse och fick sätta sig på tåget i panik igår kväll men som tur var hann han i tid. Så länge var Hannah (Sarahs tvillingsyster) vid hennes sida som stöd. Jag gick ju och la mig tidigt igår men hade såklart svårt att sova, väntade bara på det där smset. Tillslut dök det upp, kl 05 imorse. 

Nej, nu måste vi sätta fart. Vi ska till tandläkaren med lilla damen strax. Tyvärr somnade hon ganska nyligen men det är bara att väcka om en stund... Innan dess ska jag göra mig klart. Glad fredag på er!

3 kommentarer:

  1. Å grattis "moster"

    Hoppas det gick bra hos tandläkaren!
    Ska bli superkul nästa fredag :-) Det är nog bara typ tre pers som inte ska med. Varav två inte ens hör till gruppen som får gå.

    SvaraRadera
  2. Åh vad roligt för dig med en utekväll nästa fredag! :)

    Hoppas du får en fin fredag & att allt är bra hos tandis!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Tack! Hon är så söt den lilla :-) Måste åka till Örebro snart så jag får se henne på riktigt! Ja, det ska bli riktigt skoj! Så roligt att träffa alla igen!

    Jenny: Ja, riktigt längtar just nu :-) Ska verkligen slappna av och bara ha roligt!! Jo, besöket gick bra hos tandläkaren. Hon försökte titta i hennes mun men vår tjej var inte så sugen på att låta henne. Hon blev inte arg eller så, men visade att hon inte vill att tandläkaren skulle greja... Hoppas allt är bra med dig och August! Kram kram

    SvaraRadera