Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 22 januari 2012

Glömde

Hade ju en fråga till er som läser bloggen i mobilen ibland. Vilken version gillar ni bäst? Webbversionen eller mobilvarianten där man måste trycka på inlägget för att läsa det?

4 kommentarer:

  1. Jag gillar webbversionen bäst! Den andra är lite jobbig när man skall skriva kommentarer. Sedan är det lättare att läsa när det är mindre text.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller nog med Carro! Tror min mob är lite knas för det går inte att lämna kommentarer utan det hoppar bara fram och tillbaka. Det är därför jag är så tråkig. Men jag läser alltid!! :-))

    Kram Therese

    SvaraRadera
  3. Ok! Fick för mig att denna var lättare när man skulle kommentera men har inte testat själv förrän nu så jag ska inte säga nåt :-) Ska nog ta bort pop-Up funktionen på kommentarerna och gå tillbaka till det gamla igen. Den känns lättare! Tack tjejer, avvaktar ifall fler kommenterar innan jag byter tillbaka! Kram på er!

    SvaraRadera
  4. Ja tycker den andra är svårare att kommentera (webb versionen) men webbsidan är lättare att läsa. Jo en fråga Nina, vet du hur man byter blogg portal och får med sig sina inlägg? Kramis

    SvaraRadera