Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 15 januari 2012

Framsteg

Det börjar hända saker med tösen. Igår och idag har det börjat gå undan när hon ålar sig framåt, eller hasar på baken. Drog tag i katternas vattenskål så vi fick en mindre sjö i köket och har upptäckt gardinerna dessutom...

Idag skulle Jukkis hjälpa Robert att raka huvudet och eftersom Carro var i stallet tog jag mig an både Valter och Thea för en stund. Det gick bra men lite jobbigt att tösen snabbt tog sig fram till altandörren, började dra i gardinen för att sedan åla fram till uttaget när jag hängde bort gardinen. Haha, tur att Valter uppträdde exemplariskt i alla fall :-) Han var så go och glad på filten, mumsade på en orange plastring. Robert blev fin, ska visa före och efter bild sen. Men nu måste jag koncentrera mig på T. R är iväg och spelar match så hon kräver min uppmärksamhet :-)

2 kommentarer:

  1. Såna gulliga ungar! Ser dock ut som Thea sa "uj,uj,uj" på bilden! Och Valter kunde vara en liten go' groda i sina gröna brallor!

    SvaraRadera
  2. Ja, precis vad hon sa också, "ujujuj". Inte helt nöjd utan ville sitta i mitt knä men det var lite svårt när jag skulle leka med Valter samtidigt. Visst är han go, lilla grodan boll :-)

    SvaraRadera