Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 19 maj 2012

Vad hände med solen?

Det började precis droppa ute. Vad hände med förmiddagens fina väder? Denna majmånad har verkligen inte bjudit på fint vårväder. Vi åkte en snabbis till Slottsskogen på förmiddagen. Vi kom inte iväg i tid så det krockade med mat - och sovklockan för T så det blev sväng in på Barnens Zoo sedan hem igen. Det var väldigt kul att se alla djuren. Hon klappade både getter och grisar. Man ska ju inte beskylla henne för att bara feg i alla fall :-)

Min dag tappade farten lite när solen försvann men jag ska ta mig i kragen igen och göra något vettigt av eftermiddagen också! Vad pysslar ni med denna lördag?

2 kommentarer:

  1. Ja vart tog solen vägen??:( Jag och skruttan stod på altanen när de började droppa. Ja hängde tvätt(!) och hon lekte med en blomkruka. Så segt men de va ju bara att gå in:/ Vi har haft en riktig slödag här hemma:) Kram till er

    SvaraRadera
  2. Ja, vad gjorde vi lördags..var på en stor möbelfirma här i Örebro och köpte nya gästrumsmöbler, monterade så mycket vi orkade och gick och lade oss, inte klara, men rätt nöjda och helt slut! Om det var sol...ingen aning!

    SvaraRadera