Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 22 maj 2012

Favoritstunden

Som jag skrivit älskar ju Thea att bada och när hon sitter där och plaskar brukar jag sjunga hennes favoritvisor. Min mamma brukade spela gitarr och sjunga för mig när jag badade och minns att jag älskade det! Nu kan jag inte spela gitarr så jag skrålar på så gott jag kan. Frågar man henne vad vi ska sjunga svarar hon "Bä bä". Så Bä Bä vita lamm blir det ofta. Sjunger vi Imse Vimse Spindel gör hon rörelser och säger "Wow". Då vill hon att vi ska sjunga den andra versionen av Imse som vi sjöng på ÖF och så gör hon rörelserna till den. En liten båt, Krokodilen i bilen, Bockarna bruse, Ekorrn satt i granen, Vem kan segla och Blä sa en liten grön groda blir det ofta men nu är jag sugen på nya visor. Har ni några tips på gamla klassiker som jag glömt eller nya roliga visor?

3 kommentarer:

  1. Ja visst är sångstunderna härliga!
    Om du vill ha lite mer inspiration så får du gärna låna Valters barnkammarbok. Den vi har är en ren sångbok med massor av sånger och en cdskiva följer med.

    Kram

    SvaraRadera
  2. ja, det är mysigt att sjunga för dem! Ja, det hade varit kul att kika i den. Vi fick ju vita barnkammarboken av er. Har kollat lite i den och fått lite nya ideér men många kan man inte och alla är inte med på skivan tyvärr... Kram!

    SvaraRadera
  3. Kul att du minns våra sångstunder! Vi får ta en (med gitarr, den behöver dammas av)när ni kommer hit! Kram!

    SvaraRadera