Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 18 maj 2012

Måndagsfredag

Imorse kändes det som måndag, runt lunch blev det onsdag och framåt 14-tiden fredag :-)

Gårdagens ledighet var inte alls fel. Vi hade ju besök, himla trevligt! Synd att regnet öste ner hela dagen, annars hade man kunnat sitta ute å fikat, men det kommer ju varmare dagar framöver! Idag har vi köpt gräsklippare och grattat Rs pappa som fyller år. Annars en lugn kväll, kom hem sent vilket resulterade i pizza. Inte alls överensstämmande med vår nya livsstil men vi tänker kompensera med långpromenad efter frukost imorn och det faktum att vi inte ätit så mycket som ett tuggummi som fredagsgott så känns det ändå okej. Vi är riktiga fredagsgottisar som alltid måste ha nåt gott på fredagar men nu är det slut på sånt. Vi ska verkligen försöka undvika allt onödigt socker så långt det går (utan att bli nitiskt såklart) och jag ska även minska vanliga portionerna mat och försöka tänka mig för med maten. Hoppas på bättre väder så jag kan cykla mer. Annars får det bli Sportlife nångång ibland istället (på kvällen när T somnat). Let's do this! Imorgon ska jag även dra igång Shape Up-appen igen. Kaloriräknare som är superbra när man vill ha koll på vad man stoppar i sig!

2 kommentarer:

  1. Så sant, måndagsfredag! Far är ju numera "pensionär" på fredagar, men snäll som han är hade han lovat att ta supporten för att så många andra ville vara lediga denna klämdag! När vi åt frukost sa jag att det kändes som en måndag!Och hur skönt var det inte att komma hem och inse att det faktiskt var FREDAG! Underbart!

    SvaraRadera
  2. Ja, det blev rätt bra att jobba den där klämmisen ändå. Vi hade ungefär ingenting att göra på jobbet så det var rätt så skönt :-)

    SvaraRadera