Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 8 maj 2012

Ingen vanlig dag

Dagarna spinner på, redan idag känner jag att jag börjar få upp farten på jobbet igen! Gott, då det gör mig frustrerad när det går långsamt.

Idag skyndade jag mig hem från jobbet. Det är nämligen min stora älsklings födelsedag!! 28 år blir han och i hela en och en halv månad är han äldre än mig :-) Hans önskemål var att åka och spela innebandy med sitt jobb, varav att jag skyndade mig hem. Nu har han tagit över nattningen av T. Det gick kanon för mig, hon somnade på två röda. Jag plockade undan lite kläder i sovrummet och hann inte ner innan hon vaknade. Tror hon är inne i nån "separationsfas" igen. Vill bara ligga i vår säng, och det får hon såklart men är ändå vaken 1-1 1/2 timme under natten. Så jag är rätt trött trots att R tar ett stort lass och tar henne massor på natten just nu. Jaja, det går över det med!

Vi har lite gottis att äta när R kommer ner och jag skymtade även en bit tårta i kylen nånstans...

5 kommentarer:

  1. Tupperware burken ser jag?;) Den är kanon till allt! W vaknar oxå ofta och är vaken under natten. Carinas O oxå vad jag förstod. Så de är bog nåt ålders betingat. Inatt hade vi 1:a helnatten på länge;) Hoppas de vänder snart! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, Den är ju kanonbra! Jag läste på din blogg att ni haft lite strul med sömnen ni med. Men va skönt med en helnatt! Jag längtar :-) Men det kommer tillslut! Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott till din andra hälft! :)

    SvaraRadera
  4. Va skönt att hör att du kommit in i jobbet efter några dagar.. Jag är lite orolig. Känns som om fingrarna och hjärnan kommer vara i otakt till en början. Men åh vad jag ser fram emot att träffa dig varje dag!! =) Kommer dock vara tomt utan Tess och Mackan.
    Kram Therese

    SvaraRadera
  5. Ja, dessa dagar har hjärnan varit med på ett helt annat sätt än fingrarna men det tar sig för varje dag. Måste säga att man kommer in i det mycket snabbare än man tror så du behöver inte oroa dig. Ja,det kommer bli en kanonsommar! Men som du säger, tomt utan Tess & Mackan. Hoppas hon kommer förbi med bebis och hälsar på nångång! Kram på dig, ses snart!!!

    SvaraRadera