Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 9 maj 2012

Party party!

Imorgon ska några av mina fina kolleger komma hit på Tupperware-party efter jobbet. För att göra det smidigt åker vi direkt efter jobbet i samlad trupp. Blir jobbigt för kollegerna som kanske inte hinner hem emellan och så, därför gjorde vi så. Insåg sedan att jag ju inte hinner göra i ordning något här hemma innan de kommer. Hade dessutom tänkt bjuda på något lite mer matigt innan fikat eftersom man ofta är hungrig efter jobbet. Klurade lite och bestämde mig för att göra paj. Enkel ost & skinkpaj som bara är att värma på imorn. Och det finaste med allt är att söta Carro kommer hit en liten stund innan och ställer in pajerna och sätter på kaffe. Fina du :-) Ska hur som helst bli jättekul! Kollegerna verkar peppade och har kikat i katalogerna och verkar gilla produkterna så det känns toppen! Det värsta är att jag är sjukt sugen att sätta tänderna i pajen som ser riktigt god ut. Gör två för säkerhetsskull så det lär nog bli en bit över kan jag tänka mig.

4 kommentarer:

  1. Kommer! Men det är ju lite långt en torsdag kväll..Ska kolla i katalogen! Och pajen ser ljuvlig ut...

    SvaraRadera
  2. Va kul med torsdags party;) Pajen ser som du säger smarrig ut, smsar du över en bit eller?;)) Hoppas ni får en kul kväll! Kram

    SvaraRadera
  3. Det skall bli så himla trevligt i eftermiddag! Ser fram emot att få träffa dina jobbarkompisar som jag hört så mycket gott om! Skall försöka tygla mig och inte äta upp pajen innan ni kommer ;).
    Kram vännen min

    SvaraRadera
  4. Kan meddela alla att den var riktigt smaskig. Blev massor över så tog med en stooor bit till lunch. Göttigt.

    Tack Carro för att du fixade i ordning här hemma, allt blev så mycket lättare då! Kram kram

    SvaraRadera