Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 10 juni 2011

Soft

Skön slappardag. Tyvärr är min dotter inte på riktigt lika bra humör som jag är. Hon pendlar mellan världens största leende och gnäll. Så felsökning blir svårare idag än vanligt. Det brukar ju bara vara sömn eller mat som är problemet men idag verkar det gå djupare än så. Just nu är hon glad, ligger i babygymmet och pratar med sin bästis, Burje. Av ljuden att döma kan det när som helst gå över till gnäll igen. De kanske inte kommer överens idag, hon och Burje..? 

Solen tittar faktiskt fram lite grann just nu. Kikade ut på balkongen nyss (har ju inte kunnat vara därute på flera dagar pga regn) och mina blommor verkar i alla fall må bra. Flitiga lisa har växt en hel del och hängblommorna på väggen ser också pigga och glada ut, trots regn och rusk. 

4 kommentarer:

  1. Surfar du på arbetstid? :-)

    SvaraRadera
  2. Känner igen det, Oskar låter så när han vill något men inte kan...
    Just nu är det krypa han inte kan men absolut vill.

    SvaraRadera
  3. Johanna: Ja, ibland känns det som frustration när hon gnäller. Funderar på om det var magont igår. Det bubblade väldigt i hennes mage och hon pruttade mycket. Plus att hon inte bajsade, vilket var synd för hon har precis börjat bajsa varje dag istället för varannan.

    SvaraRadera