Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 8 juni 2011

Oförutsedda händelser

Ibland händer saker man inte hinner förutse. Idag t.ex. så dök ett möte upp för Robert, som skulle börja kl 17. I vanliga fall slutar han 16.30. Efter mötet blev det middag, vilket lett till att han fortfarande inte kommit hem. Som tur var hade jag bilen idag och var hemma hos Roberts föräldrar. De bjöd mig på middag, och jag och Thea kunde sitta ute typ hela dagen. Jag åkte inte hem förrän kl 21. Men då börjar trasslet. Försöka natta, göra sig i ordning för natten själv, fixa lite inför morgondagen (ska ju iväg till Öppna förskolan tidigt), koka vatten till ersättning, hinna klappa katterna som var svältfödda på kärlek efter en hel dag ensamma m.m. Men det gick bra! Mest för att fisen somnade till en stund så jag hann fixa lite då. Sen vaknade hon och åt nyss men verkar kommit ganska bra till ro nu. Enda minuset var att jag tänkt duscha ikväll men va fan, det är väl fler småbarnsmorsor än jag som haft fett hår :-)

4 kommentarer:

  1. Behöver du verkligen koka vattnet?
    Enligt den info jag hittat så behöver man bara koka vattnet om man har egen brunn.

    Underlättar lite att inte behöva krångla med det.

    SvaraRadera
  2. Antagligen behöver jag inte det. Enligt anvisningarna på förpackning ska man det, men efter att ha pratat med andra mammor som ger ersättning har jag insett att de flesta bara värmer kallt vatten i mikron till ättemperatur och blandar. Och det är ju lite lättare även om det är smidigt med termosen när man är hemma.

    SvaraRadera
  3. Termos låter jättesmidigt :-)

    Svägerskan har en liten termos med hett vatten och en extra vattenflaska med sig när hon är ute och rör på sig med sina små killar. Sen blandar hon hett och kallt vatten rakt ner i flaskorna till rätt temp. Kändes oxå rätt smart.

    SvaraRadera
  4. Ja, det var också ett bra tips!

    SvaraRadera