Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 18 juni 2011

Ska man eller ska man inte?

Sitter och funderar på om vi ska ha något namnkalas eller inte. Jag känner att jag nog skulle vilja ha det. En fin stund bara för Thea, och självklart en högtidlig stund för hennes faddrar (grannarna på 39:an såklart). Men frågan är bara när. När hon är runt 4-5 månader känns bra men det är precis runt tiden när faddrarna ska få sitt barn och jag vill ju inte riskera att de inte kan komma. Då återstår juli och det känns lite för snabbt inpå för att fixa ihop allt. Hur mycket är det att fixa? Kanske bjuda på nån pastasallad/smörgåstårta och gott bröd, sen tårta eller kaka och kaffe. Behöver inte vara så avancerat egentligen. Hmm, ja vi får fundera vidare på detta helt enkelt.

4 kommentarer:

  1. Låter alldeles utmärkt med pastasallad och god kaka. Det viktiga är ju inte vad man äter utan att både ni och Thea orkar med dagen och att ni har trevligt

    SvaraRadera
  2. Det är klart att ni skall ha det! Vill ni inte fixa mat så kan man ju bjuda på fika bara med. Går fint det med! Behöver ni hjälp med förberedelserna så hjälper vi självklart till! Finns en massa tips som man kan googla sig till.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, pastasallad är ju så lätt att göra och blir inte tokdyrt heller. Robert har en systerdotter som går bageri på Ester Mosesson som säkert ställer upp och bakar cupcakes eller nåt för en billig penning.

    Carro, vad tror du om början av augusti? Känns det för nära inpå, skulle du orka tror du? Googlade lite snabbt förut och det fanns ju massor. Ska kolla lite mer noggrant nu tänkte. Kram!

    SvaraRadera
  4. Det borde jag göra! Mår ju prima nu så om inget annat händer eller om bebisen bestämmer sig för att ligga kvar i tvärläge som den gör nu så är det nog inga problem.

    SvaraRadera