Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 6 juni 2011

Balkongen

Två saker att bocka av från önskelistan. Klippning och balkong. Himla gott. Här kommer lite bilder på hur det blev hos oss. Hade hoppats på att kunna äta frukost därute idag, men det är så molnigt så det lockar inte så mycket... Kanske en eftermiddagsfika om det spricker upp?

 Nytt bord och vaxduk. Hade kvar en påskdekoration jag fick av mamma, slet upp påskliljorna som var vissna, tog bort fjädrar och la dit några stora stenar istället. Tada!
Flitiga Lisa i blomlådorna, en på varje kortsida på balkongen. Ser inte mycket ut för världen nu, men jag hoppas att de kommer bli stora och fina!
En begonia av något slag, har inte sett den förut men tyckte den hade så fräck färg! Skulle gilla skugga så jag hoppas dom tar sig. 
 Min balkonglåde-favorit, petunia. Är så ledsen att de inte trivs på min skuggiga balkong, men jag kunde inte hålla mig och köpte två och satte i en kruka. Den får stå i det soligaste hörnet så kanske de ändå orkar med en liten stund :-)

2 kommentarer:

  1. Det ser riktigt fint ut! Balkongen ska ju vara en oas att trivas på! Hoppas ni får många sköna stunder där! Kram!

    SvaraRadera
  2. Det kommer vi nog få. Hade varit perfekt om den var aningen större så man hade fått plats fyra därute utan att trängas. Men men :-)

    SvaraRadera