Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 30 juni 2011

3 månader

Om några dagar blir Thea 3 månader (och det ska firas med vaccinationssprutor i båda låren, kul!), och tänkte därför skriva lite om hur hon är nu och vad hon kan.  
* Hon sover mycket. Somnar mellan 20-21, sover till 03-04, äter, somnar om, sover till 07, äter, somnar om, sover till 09.30. Under dagen orkar hon vara vaken ca 2 timmar, sen måste hon sova (oftast mellan 40-50 min). 
* Hon är jätteduktig på att hålla upp huvudet. Nu sitter hon i knät och det räcker att man har ett stadigt tag under armhålorna så sköter hon resten själv. 
* Sedan några veckor tillbaka ska ALLT in i munnen som hon råkar få tag på. Hon är duktig på att greppa och får tag i både det ena och det andra. Just nu är det kul att grabba tag i sina egna kläder. 
* Får hon tag i t.e.x. mamma eller pappas finger och för det in i munnen har hon börjat bita hårt på det. Hade hon haft tänder hade det inte varit så kul... 
* På skötbordet ser hon ut att vara väldigt nära att vända sig från rygg till mage men har inte riktigt fått till det än. 
* Lägger man henne på mage på golvet blir hon oftast fly förbannad. Visar inte alls samma tendenser att försöka vända sig som på skötbordet. 
* Hon pratar med allt och alla och tungan är ute nästan hela tiden.
* Älskar mobiler av alla dess slag. Den över sängen måste vi ta ner när hon ska sova, annars skulle hon aldrig somna. 
* Har storlek 62 på kläder eftersom hon är så lång (62,5 cm) men fyller inte ut dem efter som hon är en liten räka i kroppsbyggnaden (väger ca 5700 gram).

Foto taget av Carolin Ekström




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar