Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 1 december 2011

1:e december

Idag har vi varit på BVC. Det var inga konstigheter. Följer kurvan, 71 cm & 8665 gr. Hörseltestet gick fint, hon var glad hela besöket och jag fick bra svar på mina frågor. Fick tips om att ge henne äggröra eller kokt ägg mosat med lite smör på förmiddagen eftersom hon inte gillar gröt. Så det testades när vi kom hem, men föll inte damen i smaken det minsta. Ska dock fortsätta ge henne det i några dar, hon kanske vänjer sig tillslut.

R har grejat lite i förrådet idag, börjat flytta över saker men regnet och blåsten sinkade honom lite så det är inte helt klart än. Ikväll lagade vi i alla fall sista middagen här i lägenheten. Nu packas stekpannor, kastruller och annat ner. Imorn blir det hämtmat. Sugen på thai, vi får väl se. På tal om sugen så tror jag att jag snart dör av sötsug. Choklad, kakor, bullar, glass - vad som helst hade gått bra bara det innehållet socker. Var på väg att springa till 39:an förut för att höra om de hade pepparkakor eller nåt, men hejdade mig och sitter nu här och biter på naglarna... Ett kungarike för en kaka.

5 kommentarer:

  1. Vi köper med oss lite godis imorgon. Förmodligen har far och L-L ätit upp det mesta under resan, men jag ska försöka spara en del.Räcker det med en halv dammsugare?

    SvaraRadera
  2. Haha, vi har både pepparkakor, godis och lussebullar här. Bara att komma över och frossa :).

    SvaraRadera
  3. Har du testat EnaGo banangröt? Den älskar både min lille kille, hans kusiner och några av barnen på öppna förskolan.

    Ägg gillar han inte :-D

    SvaraRadera
  4. Carro: Haha, sicka godisråttor ni är :-)

    Johanna: Just ja, har glömt att du tipsat om den förut. Ska nog prova. Hon avskyr mosad banan men gillar en yoghurt med banan och päronsmak så den gröten kanske går hem fast det är banan.

    SvaraRadera
  5. Finns äpple oxå...
    Det är nog de enda två grötsorter som jag tyckt varit goda själv, så det är ju inte så konstigt om lilleman gillar dom

    SvaraRadera