Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 29 december 2011

Torsdag

Ännu en storm, tror det är fjärde eller femte sen vi flyttade för 4 veckor sen. En storm i veckan. Börjar tycka att det blir lite tjatigt faktiskt. Idag har vi gjort nada. Thea är på bättringsvägen och då kändes det bäst att stanna hemma och se till att hon verkligen får vila upp sig så kanske hon blir helt frisk snart. Här på eftermiddagen har hennes vanliga jag kommit tillbaka, om än snorig och lite ynklig fortfarande.

Imorgon ska vi nog hämta en skänk hos Roberts syster. Som jag längtat efter den, äntligen blir det lite ordning här på nedervåningen. Sen blir det nog att handla lite inför nyår. Blir troligtvis bara jag, Robert & Thea pga sjukdom. Sabina skulle kommit men hon är inte alls kry just nu och även om hon blir bättre vågar jag nog inte riskera att Thea blir sjuk igen. Det kommer bli kul ändå, nyår i mjukisbyxor är inte fel det heller :-) Vad har ni får nyårsplaner? Mys hemma eller storslagen fest?

5 kommentarer:

  1. Vi får väl se hur vi mår. Far har hästhosta, jag är allmänt trött.Vi är bjudna till Olle o Kerstin, då blir det väl tre rätters "gourmet"och fyrverkeri vid slottet här i Örebro! Om det blir mys hemma istället blir det nog nattlinne och en gratinerad hummer, haha!

    SvaraRadera
  2. Mjukisnyår kan verkligen vara hur mysigt som helst. En av mina bästa nyårsaftnar var när jag och mannen (fast då var han bara pojkvän) stannade hemma själva och hyrde 3 filmer och poppade popcorn. Satt under en filt i soffan hela kvällen, asfint. När tolvslaget kom pausade vi bara i filmen och gick ut på bron och kollade lite fyrverkerier. Sen återvände vi till soffan.

    SvaraRadera
  3. Mannen? När gifte ni er ;-)

    Vi kör mys helt ensamma i år, efter att MANNEN (japp den äkta) sprang sylvesterloppet på dagen idag.
    Gott nytt på dig och de dina

    SvaraRadera
  4. Mamma: Ni fick ju en trevlig nyår hörde jag av rapporten. Får pratas mer nån dag här snart. PUSS!
    Nina: låter som en helt ljuvlig nyårsafton! Ibland blir det för mycket hysteri runt nyår och det är skönt att bara släppa alla "krav".
    Johanna: Det var en annan Nina som skrivit. Hon är gift, inte jag :-) Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton!

    SvaraRadera
  5. Såg att det inte var någon bild efter så det kändes lite skumt

    SvaraRadera