Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 6 december 2011

Måndag

Igår och idag är Robert ledig så vi kan fixa lite här hemma, och städa gamla lägenheten såklart. Igår städade han badrummet medan jag och Thea gick promenad med Carro, Valter, Carola och Elton. Kall men solig promenad. När vi kom tillbaka kom R tillbaka och vi åt köttbullemacka till sen lunch. Efter 15 kom JP och hjälpte oss att flytta diskmaskiner (den vi hade i lägenheten är bättre än den som fanns här i huset så vi flyttade runt dem lite).

Till kvällen när tösen somnat skruvade jag ihop nya hatthyllan, R fixade med elektroniska prylar och så tog vi tag i en hög med skräp som stått och stört mig sen i lördags. Nu är det lite mer ordning där nere. Allt kommer blir färdigt när vi vi får skänken som vi ska köpa av Rs syster Myggan.

Angående bilden så är det på 39:an där Thea fick testa deras hoppgunga. Hon fattade inte att hon skulle hoppa utan gick liksom vingligt fram och tillbaka och höll på att slå huvudet i dörrposterna hela tiden. Tids nog kanske hon får ordning på hur man ska göra med den!

1 kommentar:

  1. Hon ser i alla fall skitglad ut, det är det viktigaste!

    SvaraRadera