Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 1 maj 2011

Valborg

Första maj! Otroligt va tiden går fort. April sprang förbi i en rasande fart. Valborgsmässoafton igår var riktigt trevlig, en heldag med Roberts föräldrar. Vi var där tidigt och startade dagen med frukost. Sen åkte Robert och hans pappa iväg för att handla något och jag och hans mamma satt i solen på altan medan Thea sov i vagnen i skuggan. Framåt eftermiddagen tog Robert och jag en promenad i hans gamla område. Vi gick upp till sjön och genom många av de kvarteren där han lekte som barn.

Kvällen avslutades med grillning. Riktigt god karré, med sallad och bea. Yum! Sen åkte vi hem och vaggade ledsen bebis ganska länge. Antagligen övertrött, hon somnade och vaknade ungefär 17 gånger innan hon äntligen fick ro.

3 kommentarer:

  1. Du glömde att skriva att du ringde mor och far och frågade om ni kunde komma till oss om två veckor! Oj, så glada vi blev! Längtar redan! Hoppas det blir av!

    SvaraRadera
  2. Du tröstar visst, bara genom att finnas där tröstar du ju! Det är inte lätt att veta vad det är, men att du finns där och håller intill är precis vad hon behöver! Sådana dagar kommer och går, men en mamma och en pappa gör inte det. Det lär hon sig! Vilka fina bilder ni lagt upp! Tusen kramar!

    SvaraRadera
  3. Kan du inte komma tillbaka hit igen? :-) man tappar lite energi efter dagar som denna men det är bara att bita ihop och komma igen.

    SvaraRadera