Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 4 maj 2011

Längtar efter..

..lite shopping. Glider runt här hemma i gamla trasor känns det som. Vill ha nytt av det mesta: byxor, linnen, tröjor, skor m.m. Vill ha ett par riktigt bra promenadskor för långa promenader med vagnen. Funderar på Reebok Easytone, kan det vara något? Har inte shoppat på ett roligt sätt sen innan graviditeten. Preggokläderna kändes mer som ett måste än trevlig shopping. Nä, ska banne mig unna mig en shoppingrunda snart.

Förresten, min man fyller 27 på söndag. Vad köpa? Behöver inspiration! Snabbt!

3 kommentarer:

  1. Vid denna tiden på året vill man alltid shoppa nytt! Jag är i en mellanperiod nu känns det som. För fet för vanliga kläder och för liten för gravidkläderna. Tunikor och tights lever jag i för tillfället!!

    SvaraRadera
  2. Ja, den perioden är lite jobbig, när man är mitt emellan. Men tunikor och tights är ju kanon! Bekvämt och snyggt! glömde fråga förut när det är beräknat?

    SvaraRadera
  3. Nu behöver du ju inte fundera på amningsvänligt men lättvättat är ju trevligt när man kan bli nerkräkt, bajsad, snorad mm.

    Maxiklänning avskuren under bysten är jag sugen på och en riktigt fin kofta från typ odd molly. Känns inte superbarnvänligt tyvärr

    SvaraRadera