Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 29 april 2011

Fredag

Fredag idag, gott! Har längtat efter denna helg. Ska inte göra något speciellt men skönt att ha Robert hemma. Bebis somnade efter lite vaggande igår. Verkar vara magen som spökar så vi ska testa semperdroppar. Hon sov bra fram till 04.30 då hon fick mat. Hon låg och sprattlade så jag fick lirka lite med henne för att hon skulle somna om, men det gjorde hon tillslut. Höll på att åka direkt till veterinären när Zorro väckte henne en timme senare. Sen dess har hon inte somnat om mer än korta stunder. Nu verkar hon sova djupt, skulle jag också behöva göra men det går ju inte när det är prinsbröllop på teve. Är så spänd på Kates klänning och även på hur Victoria kommer se ut!

Gick förresten en promenad med vagnen igår och det gick fint! Tror hon varit lite för varm de gånger hon var ledsen, hoppas på det i alla fall!

1 kommentar:

  1. Vaddå Victorias klänning? Var hon ens där, för det såg man ju inte alls i TV! Engelska kungahuset är ju nåt för sig, de andra kungahusen är ju inget värt!Men vänta bara, i juli blir det bröllop i Monaco! DÅ, du! Då ska jag ha champagne hemma!

    SvaraRadera